Dagens låt


I Will Always Love You


Dagens låt


Det finns en tanke bakom varge dagens låt..


Medina - Sagoland


Blir nästan tårögd av den här låten, så himla fin!


Glöm inte mössan i vinter!

Har man ingen mössa blir man förkyld
E man förkyld så blir man troligen hes.
E man hes så måste man viska.
Den som viskar han ljuger.
Ljuger man åker man in fängelse.
Åker man in i fängelse börjar man troligen knarka.
Knarkar man så dör man.
Så glöm för helvete inte mössan!


Dagens ordspåk


Man har bara en chans att ge ett första intryck.


Dagens


Hej allesammans. Nu är så här att jag tänkte starta en kategori som heter dagens. Dagens kan innebära dagens ordspåk, dagens skämt, dagens outfit osv.
Hoppas ni gillat!


Hellow Sötnowzar

Chaa fan bloggääään! Vad händer och fötter? Inget? Samma faaaan :D Vet att min uppdatering har vart keff & för er som bryr e så funderar jag på att ta bort min facebook, inte riktigt bestämmt mig än..

Idag vaknade jag klockan 05:30 snooza i sägen en halv timma. Vem är inte seg på en måndag morrgon? Det är jag i villketfall. Fixade mig lite & var tvungen att kuta till bussen. Jag hann precis. Skol dagen var godkänd för min del, jag menar att jag har rätt bra flyt nu i skolan så det är fan roligt att gå till skolan, tro det eller ej med så äre! Älskad av alla lärare, skolans smörpaket you know. Slutade ganska tidigt klockan 14:20 faktiskt. Då nångång jag tog bussen hem. Nu så fuderar jag lite på vad min fantasy berättelse ska handla om (en engelska uppgift). Tog lite ego pix som jag bjuder på



Girls are like condoms, they spend more time in your wallet than your dick.


Rättare sagt smarta cheyer ;)


Ego time






Push upp pga liten BH, inte bra..


Bekymmra dig inte om saker du inte kan påverka


Det är ett av mina favorit ordspråk. Jag fick höra det när jag var liten. Varge gång jag har ett problem som jag inte går att lösa varför bekymmra mig? Jag menar om dina problem inte går att lösa, varför oroa dig? Men om dina problem går att lösa varför oroa dig? Jag tyckar att det är skit viktigt att må bra för om man inte mår bra fungerar ingenting, & man mår inte bra om man är orolig. Nu låter det som ''har du problem relax''. Men nej det är inte det jag säger. Om man har problem ska man självklart rätta till dem. Men om det inte går så går det inte. That's it liksom. Men lägg inte då ner din energi på gå runt och må dåligt i onödan. Kasta inte pärlor åt svin. Energi du kunde lägga ner på att vara glad och må bra istället. Med andra ord tycker jag att det bara är onödigt att bekymmra sid om saker man inte kan påverka. Ja visst kan det vara svår att täkna så här men försök! För din egen skull. Gör det bästa av situationen. You should always do the best for yourself..!


Fasnat på värdens keffatse låt -.-''''''''


Det gäller inte att finna någon som man har lust att gå till sängs med, det gäller att finna någon som man har lust att stiga upp med.


peace and love here I come

Tjo bre snorunge, allt bra elläh?

Idag har jag bara vart hemma nästan! Ja, ja har ju vart på donken med Michaela och mamma, & ja det var väl nångång runt 5. Yammi, jag menar donken är aldrig fel. Men sedan åkte jag, mamma & Mickan till vårdcentralen, i hallunda. Hade en bokad tid där klockan 6. Jag fick medicin mot ett virus jag har i mina öron. Ni ba VTF. Men JAAAA det är sant! Tro det eller ej men när man är förkyld är man oftast täppt i näsan och då finns det en risk att det kan gå ut i öronen. Så att hörselgångarna är helt igen stulna (då hör man nästan inget). & i mitt fall är det så. Asså inte att jag är döv. Eller jo nästan. Men det som är värst dom flesta som har så här får öroninflammation. För att inte jag ja få det måste jag äta en medicin jag fick ett resept på. Inte kul! I övrigt mår jag ganska bra faktiskt! Men efter hela den här historen tjusade vi Mickan till sin innebandyträning.
 AjaaaA ska sluta gagga nu ;)


Saker ni inte visste om Mickan!


- Jag gillar inte killar som går rakt på saken.
- Jag gillar killar med bra klädstil så att den matchar min klädstil ;)
- Jag har bara 3 Bästa vänner
- Du är kung men jag är tung & du är fett dum.
- Jag älskar utmaningar!
- Jag har Världens skönste humor.. Maja säger att jag har det.. YEAAAAH Rooooooompaaah

P.S Hade träning för ett tag sen. Fick spela Center vilket jag är glad över. Vill inte spela back längre AAAoo juste  Jag gick inte till skolan idag hade Feber satt hemma & spela Wii med min lillebror (5år) han var också sjuk,  Vi spelade Mario.. som vanligt började vi tjaffsa hahahahaha tänk jag bråkar med en 5åring -.-' okej. okej YEAAAAAH,  jette fin den jette bro, jag eska spula fram ett vidio jette bro , ruliig hahaha

  HAHAHAHAAHAHAHAHAH

Maja häär, lyssna och läär!

Maja: Vet ni vad jag kom på idag? Ni: Neeej säg?! Maja: Att när man är hemma och är sjuk så är det fett med kul att blogg!

Aayeah! Nu får jag fan panik. Jag har absolut ingenting att göra här hemma. Vart hemma i tre dar nu. Inte okej! & att det är sä jävla jobbigt att vara sjuk. Inte okej gånger 2.
Vad jag saknar mäst just nu är:
* Träna - Det är väll alltid kul att röra på sig. Elläh?
* Att umgås med kompisar - Det blir så tomt på något sätt. Ingen att snacka med, eller ingen som hör när man snackar;)
* Att vara frisk - Det är som att när man är frisk tänker man inte så positivt. Gud va skönt att jag är frisk och inte sjuk tex. Man vet liksom inte vad man har förns det är borta.

AJAA nu ska jag gå och dö någonstans. Hejdå.


Rooooooooompah


  HAHAHAHA CRAACK PIPE!!!!!!

 hahahahaha ALLT de här gör mina dagar!! häälludär köött&blåbär yo yo yo Mickan här, Idag började jag åtta sådära YEEAAAH ..Aa vi hade 4lektioner innan lunch herregud -.- Aa i allafall efter skolan jag och Grece satt i datasalen för att göra klart vår redovisning, vi ska spela in en video imorgon sådära ruuligt jette ruligt hihih. Aa min buss åkte förbi mig , fäck the bussen javla buss , Aa inget oh skriva erkänn min importiska är väldigt charmigt hihihhi läs min Andra blogg Genom att klicka på  bilden --> ska ha kvar den bloggen men ska sluta skriva i den :)

NYA IKONER!




Whatcha say?

Ser nu att det svart lite mycket svart & vitt.


Visste ni..


..Att:
Jag har inte ett plagg att sätta på mig fast min garderob är fullproppad med kläder
Jag är absolut inte blyg utan jag älskar att skämma ut mig
Jag gillar inte att ha fel
Jag kan inte sluta prata utan min käft går i 180
Jag klarar inte inte av falska människor
Jag är inte så här negativ i värkligheten hahah

Statistiken.


Vi får bara mer och mer unika besökare, jag är jätte glad:D..!


MY NAME IS LIKE A DICK , ALWAYS IN BITCHES MOUTH ;)

Tagen av: http://elviramourad.blogg.se


.

Ovasett om det är litet eller stort.
Man kan aldrig ändra det fula man har gjort.


Hemma från skolan

Hellu bloggen. Som ni säkert har förstått vid det här laget så har jag vait hemma från skolan idag. Ja mådde inte bra om jag säger så. Mår mycket bättre nu! Ser fram emot att gå mot skolan imorgon iaf. Jo men visst. Hade lite tråkigt sådär så var tvungen att skriva lite, men vi hörs senare.
PUUSI!


-


 

Falsk vänskap


Nu ska ni få veta ett & annat om falska vänner. Om det är någonting jag stör mig på så är det när man vet att man har rätt men andra inte kan köpa det. Jag menar om det är ett problem som handlar om mig eller en händelse som jag är inblandad i från början till slut, att jag är där nävarande varje sekund och ser vad det är som händer. Då vet jag precis allt. Det är min histoira. När jag har analyserat allt. Att så här är det och dragit en slutsats ifrån allt. Vad jag ska göra kring det här problemet, med andra ord hur jag ska lösa det. Men då kommer det en person som knapt har något med det här att göra & ''vet allt''. Personen har ett så tråkigt liv så hon måste blanda sig i andras. Personen har inte varit närvarande under händelsen och vet inte vad jag eller någon annan har sagt, personen vet altså ingenting, men enligt den allt. Då har den personen en egen historia. Om det är två personer som har två helt olika historier, som har ett probem med varandra, vad gör man då? Först vilja säga vad man inte ska göra. Men ska inte ta det via sms och man ska defenitift inte anklaga varandra för saker dom inte ens har gjort och inte snacka en massa skit om varandra, fast än jag vet att tjejer är experter på det. Jo tillbaka till vad man ska göra; först och främst ska man ta det face to face, den personen som vet mäst som var närvarande ska förklarar för personen hur det igentligen är/var. Självklart ska men lyssna vad den andra personen har att säga, men oxå få den personen att förstå att det inte är så som hon tror.  Men tillbaka till ämnet när man har förklarat så tydligt man kan så förväntar man sig att personen ska förstå om den inte gör det så är det upp till den. Du har försvarat dig med sanningen och du kan inte göra nåt mer. Om personen inte vill tro på din histora är det upp till den. Men om den inte gör det och fortsätter och hackar på dig, är den personen ingenting att ha. Okej liksom man behöver inte vara kompisar bara ignorera varandra för att inte starta ny konflikt. Men oroa dig inte! För förr eller senare kommer personen inse att den har gjort fel. & det den här personen har gjort mot mig är helt oförlåtligt. Spottat framför mina fötter och kallat mig så grova saker. I den här sittuvasionen är det så viktigt att du håller dig till saningen hela tiden och att du inte låter den här personen få dig ledsen. För den här personen vill bara mig illa och säger saker för att få mig ledsen, för att inte hon ska lyckas (& för din egen del) ska man inte bli ledsen personen ska inte få lyckas. Sedan funderade jag ett tag. Är det här en riktig vän? Mitt svar: Nej. En riktig vän skulle förstå mig. Nu låter det som om jag är den perfkta lilla flickan som aldrigt gjort något dumt. Dem flästa vet att det inte är ens fel att två träter. Kommer ni ihåg vad jag skrev på fb ''men också alla andra Fjortisarna i åttan ser jag också som mina bästa vänner, för jag skulle inte klara en dag utan att veta att dom finns där.'' Du räknas inte in där. Kort sagt, är jag glad att veta vem du är hur dum i huvet du igentligen är, vet jag vem jag ska hålla mig borta ifrån.
Vänner kommer & går, men bara dom äkta återstår..!

Mickan is in the house

Hej, jag & Maja har Fixat en blogg tillsammans. har funderat starkt på att ta bort min andra eller? nej pallar inte trycket. sov över hos maja från lördag till söndag så är hemma just nu, tvättade bort sminket oh så Yeeeaah -.-!!!! jag är cook trött , Aa typ de? imorgon har jag tandreglering klockan 10 hoppas det går som jag vill att det ska gå,

Välkommen till våran nya blogg!

Jag leker inte Barbie. Jag leker inte Södermalmsbrud som typ skiter pengar & kan köpa precis vad jag vill. Jag låtsas inte vara jätte känd. Jag har min egen bloggstil! Jag är faktiskt en jävligt djup & känslig människa, och skriver gärna om djupa saker i bloggen! Som t.ex vissa andra Barbiebloggar inte gör. Jag älskar att prata känslor (med folk jag litar på såklart) och älskar att trösta mina vänner, eftersom jag vet själv hur skönt det är att bli tröstad.

Ingen har läst våran blogg tidgare, eftersom att den är nystartad, men som hittat hit ändå (välkomna sötnosar!) så vill vi bara meddela att här blir det inget "vi är bäst & snyggast i världen"-skit, utan här är det våra regler & våra villkor, och vi tycker det kan vara väldigt överdrivet med den där skiten. Så, om ni förväntar er en brunhåriga version av Dessie, så hoppas vi att ni gillar att bli besvikna. För här är det ingen brunhårig version av Desirée, här är det orignialverisonen av oss. Take it or leave it, bitch

RSS 2.0